Що робили нововолинські рятувальники, медики та поліція у готельно-ресторанному комплексі

24 Жовтня 2019, 12:00
1732

У Нововолинську відбулися навчання, де свої дії та навики відпрацювали екстренні служби міста.

Згідно легенди навчань, на пункт зв’язку частини 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа і є один потерпілий в одному із номерів готельно-ресторанного комплексу «Три бобри плюс» в місті Нововолинськ, – інформує БУГ.

Перше відділення рятувальників у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого громадянина Чехії, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучалися працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, екстреної медичної допомоги, працівники Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУ НП у Волинській області та працівники готельно-ресторанного комплексу «Три бобри плюс». Поставлена мета проведення гарнізонних тактико-спеціальних навчань була досягнута оскільки керівники підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань.

Читайте також: У шахтарському місті аварія: зіткнулися дві автівки














 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром