«Сільський ревізор» відзначив село на Іваничівщині за якісну медицину

21 Жовтня 2019, 16:22
8114

Село Старий Порицьк Іваничівського району стало кращим у номінації «Якісна медицина» в проекті «Сільський ревізор».

Передає офіційний сайт Павлівської громади.

«Сільський Ревізор» – соціальний проект про українське село. Команда щомісяця  на декілька днів поселяється в обраному селі, спілкується з його жителями, проводить ревізію об’єктів соціальної інфраструктури та за результатами оцінки читачів обирає село року.

Жителі села Старий Порицьк вирішили позмагатися у цьому проекті. 

Після проведеної ревізії закладів освіти, медицини, культури, старостату та місцевого підприємства їх запросили на урочисте підбиття підсумків. В селі Омельники на Полтавщині відбулась церемонія нагородження переможців «Села року 2019».

Серед проревізованих десяти різних населених пунктів з різних куточків України «Сільський ревізор» присудив одну із номінацій «краща медицина» та подарунковий сертифікат на суму 10 тисяч грн волинському селу Старий Порицьк.

Спеціальними призами в різних номінаціях та подарунками відзначили також підприємства, які докладають великі зусилля для розвитку українських сіл. Звання «Соціально відповідальний інвестор року в 2019 році» отримало ТОВ «Старий Порицьк» .

Нагадаємо, село Старий Порицьк, що на Іваничівщині, боролося за звання села року 2019 року в рамках проекту «Сільський ревізор».

Старий Порицьк конкурував із такими відомими селами як Колочава, Боратин, Мельники та інші.

Читайте також: Село на Іваничівщині може стати найкращим в Україні




 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024