Нововолинські школярі передали солодощі військовим князівської 14 бригади

21 Жовтня 2019, 12:26
1786

Учні ЗОШ №6 міста Нововолинськ передали солодощі військовим 14 окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого, що захищають східні рубежі нашої держави у зоні ООС.

Про це у групі Нововолинськ Інфо, що у Facebook повідомила військовослужбовець бригади Ольга Попова.

«Доброго вечора, шановні новововолинці! Я, Оля Попова, з чудового міста шахтарської слави. Я військовослужбовець 14 ОМБР ім. Князя Романа Великого, яка дислокується у сусідньому місті Володимир Волинський. На даний час, наша бригада проходить службу у зоні ООС. Захищає цілісність та суверенітет нашої держави на території Луганської області. Сьогодні наш підрозділ отримав коробку зі смаколмками. Це був дуууже приємний момент!!! Але найприємніше те, що це від діток із Новововолинська!!! Щиро дякую усьому колективу Нововолинської ЗОШ №6. Дякую діткам, батькам та педагогам!! Ви за Нас там, а Ми за Вас тут!!! Не з чим незрівнянні почуття. На далекому сході, на війні, отримати смаколики від своїх, від рідних!!! ДЯКУЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, віднедавна 14 ОМБр присвоєно ім’я князя Романа Великого, засновника Волинсько-Галицького князівства, якого сучасники вважають наймогутнішим із давньоукраїнських князів.

Читайте також: Керівництво Іваничівського району бере шефство над військовою частиною




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024