Нововолинська лікарня припиняє обслуговувати мешканців Поромівської громади

20 Жовтня 2019, 11:23
1711

У Нововолинській центральній міській лікарні повідомляють, що через закінчення дії договору, припиняють обслуговувати мешканців Поромівської об'єднаної територіальної громади.

Про це йдеться на сторінці лікувального закладу у Facebook.  

Управління комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня» інформує, що протягом 2019 року в стаціонарних відділеннях лікарні проліковано 382 жителі Поромівської громади.

«Листи – повідомлення лікарні про недостатність виділеного ОТГ грошового забезпечення залишились без будь-яких відповідей і реагувань з боку керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади. У зв’язку з використанням виділених Поромівською ОТГ коштів на лікування жителів громади в Нововолинській ЦМЛ та закінченням терміну дії договору від 23.01.2019 року « Про медичне обслуговування населення Поромівської ОТГ», відсутністю пропозицій по подальшій співпраці для забезпечення медичної допомоги жителям громади від керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади з 21.10.2019 року медичне обслуговування населення громади припиняється.

Мешканцям громади буде забезпечене законодавче право на отримання невідкладної ургентної медичної допомоги з подальшим скеруванням на лікування по місцю виділення Поромівською ОТГ коштів на медичне обслуговування населення (Іваничівська ЦРЛ). Для вирішення питання подальшого медичного обслуговування в Нововолинській центральній міській лікарні пропонуємо вам звертатися до керівництва Поромівської об’єднаної територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Нововолинську обікрали лікарню, винесли важливі документи

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024