Солдат почесної варти окремого Президентського полку провів урок для іваничівських школярів

18 Жовтня 2019, 10:40
3238

Для школярів Заболотцівського ліцею, що на Іваничівщині, урок з допризовної підготовки провів Андрій Голодзьон, випускник цього освітнього закладу, який нині несе службу в батальйоні почесної варти окремого Президентського полку імені Богдана Хмельницького.

Про це йдеться на сторінці ліцею у Facebook.

«Сьогодні у старшокласників був особливий урок з допризовної підготовки, адже майстер-клас зі стройового вишколу демонстрував наш випускник, а зараз солдат батальйону почесної варти окремого Президентського полку імені Богдана Хмельницького Андрій Голодзьон.
Андрій Володимирович розповів майбутнім призовникам, що його підрозділ створений для зустрічі високих осіб закордонних держав, для віддання військових почестей та забезпечення проведення військових парадів, для охорони історичних місць і державних об'єктів, коротко ознайомив з умовами проходження служби, продемонстрував справжній «пруський крок», звернув увагу на помилки у крокуванні ліцеїстів.
Дуже дякуємо, Андріє Володимировичу! Завжди раді Вас бачити в стінах нашого ліцею», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, влітку для школярів Заболотівського ліцею, що на Іваничівщині, організували день відкритих дверей в Окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Читайте також: Діти з Іваничівщини відвідали президентський полк імені Богдана Хмельницького










 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024