Ще одна школа на Іваничівщині приєдналася до міжнародного проєкту

10 Жовтня 2019, 16:26
1062

У школі-гімназії селища Іваничі стартувала освітня кампанія «Безпечний пішохід».

У кампанії, яка розпочалася 9 жовтняу, взяли участь учні 1-4 класів, – йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

У рамках кампанії пожежники, поліцейські, медики та педагоги вчили школярів правилам безпечної поведінки на дорогах, пожежній безпеці, азам надання першої медичної допомоги. Крім знань і навиків про те, як діяти у надзвичайних ситуаціях, діти отримали світловідбивні аксесуари, які необхідні для безпеки як пішоходів, так і водіїв.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 стартував міжнародний проєкт технічної допомоги «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області».

З української сторони проєкт реалізовують Комунальна установа Волинської обласної ради «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», з польської – «Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіону«Буг».

Головна мета проєкту – підвищення безпеки дорожнього руху у Люблінському воєводстві та Волинській області через вдосконалення системи негайної допомоги постраждалим та підвищення обізнаності пішоходів в питаннях безпеки.

Читайте також: Павлівський ліцей долучився до міжнародного проєкту










Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром