Іваничівських призовників випроводжали на службу в армію

09 Жовтня 2019, 12:15
2501

У Іваничівському районному військовому комісаріаті відбулася чергова відправка призовників до лав Збройних Сил України.

9 жовтня проводжати хлопців прийшли батьки, родичі та друзі, – повідомляє ‎Галина Воробей‎ на сторінці Іваничівського районного військового комісаріату.

З вітальними словами до призовників звернувся військовий комісар Іваничівського РВК, підполковник Олександр Кондисюк. Він привітав молоде покоління і їх батьків з цим урочистим днем і побажав призовникам отримати всі знання і навички, яким навчатимуть командири та повернутися додому вже справжніми чоловіками, здатними захистити свою Батьківщину.

Спершу новоспечені військовослужбовці їдуть до навчальних центрів. Після підготовки і здобуття військово-облікової спеціальності, строковики будуть розподілені та направлені для проходження військової служби до постійних пунктів дислокації різних військових частин.

Нагадаємо, нещодавно у приміщенні Іваничівської районної державної адміністрації відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Зазначимо, що призов громадян на строкову військову службу восени 2019 року, відповідно до Указу Президента України, триватиме три місяці й стартує 1 жовтня. Попередньо визначено, що на Волині мають набрати 495 призовників, із яких 136 осіб – до Нацгвардії, Держприкордонслужби та Державної спеціальної служби транспорту.

Читайте також: У військкоматі повідомили, хто не підлягатиме призову






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024