Іваничі: визначили час відкриття і освячення пам’ятного знаку «Герої не вмирають»

03 Жовтня 2019, 16:50
Пам’ятний знак 2296
Пам’ятний знак

У селищі Іваничі 13 жовтня о 13:00 відбудеться урочисте відкриття та освячення пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

Аби церемонія пройшла гідно і організовано – підготовку до цього дня розпочато заздалегідь, повідомляють в Іваничівській РДА.

Так, 2 жовтня в.о. голови, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Войтович провела робочу нараду з питань урочистого відкриття та освячення пам’ятного знаку за участю керуючої справами Іваничівської районної ради Ніни Шумської, Іваничівського селищного голови Федора Войтюка, т.в.о. начальника Іваничівського відділення Горохівського відділу поліції ГУНП України у Волинській області В’ячеслава Мартинюка, митрофорного протоієрея, настоятеля Свято-Покровського храму селища Іваничі Андрія Мельничука, заступника начальника управління соціального захисту населення Сергія Вільчинського, голови та членів ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надії Рубан, Софії Дармофал, Наталії Якобчук, Любові Янчук, в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Лілії Парфенюк та методиста районного методичного центру Олександа Сороки.

Основні питання, що обговорювалися в ході зустрічі, стосувалися процедури відкриття, сценарного плану проведення заходу, благоустрою прилеглої території, списку запрошених. Також Людмила Войтович наголосила на забезпеченні належного громадського порядку та медичного супроводження проведення масового заходу.

В ході наради були враховані пропозиції усіх присутніх. За підсумками засідання оргкомітету, визначили та надали відповідні доручення.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром