В Іваничах відкриють пам’ятний знак Героям Небесної Сотні та загиблим атовцям

29 Вересня 2019, 09:28
Під час наради 957
Під час наради

В Іваничах відбулася робоча нарада з питань відкриття пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та військовослужбовцям, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

У нараді взяли участь голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь, в.о. голови, заступника голови районної державної адміністрації Людмила Войтович, керуюча справами апарату Іваничівської селищної ради Валентина Бабусюк, голова та члени ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан, Леся Грицюк, Софія Дармофал, Наталія Якобчук, в.о. начальника відділу освіти та молоді райдержадміністрації Жанна Кеба, керівник зразкового танцювального колективу «Прибужаночка» КЗ РД «Просвіта» Лілія Васага, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Вільчинський, повідомляють в Іваничівській районній раді.

Присутні на нараді обговорили питання завершення встановлення стендів з портретами Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, котрі загинули під час проведення антитерористичної операції. Матері військовослужбовців висловили свої пропозиції щодо місця розташування стендів.

Також в ході наради були обговорені основні організаційні моменти. Зокрема, присутні визначилися з датою проведення заходу,  склали сценарний план, окреслили список запрошених та вирішили питання щодо відзначення меценатів та спонсорів. Відкриття пам’ятного знаку заплановано на 13 жовтня.

Читайте такожНа Іваничівщині освятили пам’ятний знак українським Героям

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром