Мешканець Іваничівщини отримав умовне покарання за грабіж

20 Вересня 2019, 10:30
1074

За вчинення грабежу іваничівець міг провести за ґратами 4 роки життя. Однак суд звільнив його від відбування покарання, за умови, що той протягом двох років не вчинить нового злочину.

Таке рішення йому виніс Нововолинський міський суд за вчинений ним грабіж. Посилаючись на судовий вирок пише Нововолинськ.сom.

Так, ще 20 травня 2018 року, близько півночі мешканець Іванич, перебуваючи неподалік газетного кіоску, що знаходиться біля зупинки маршрутного таксі на 15 мікрорайоні у Нововолинську, застосовуючи насильство, зокрема, вдаривши ногою в спину та рукою в обличчя, відібрав у перехожого мобільний телефон та аксесуари на загальну суму 1128,33 гривні. 

У судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині, визнав повністю, підтвердив час, місце обставини, за яких він наніс потерпілому тілесні ушкодження, перерахував викрадене ним майно й погодився з його вартістю, зазначеною у обвинувальному акті. Окрім цього, він запевнив суд, що щиро розкаявся у вчиненому, зрозумів, що вчинив протиправно і попросив його суворо не карати.

Розглянувши усі деталі та обставини справи, суд призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки. Однак, взявши до уваги пом’якшувальні обставини, а саме: відсутність судимості, наявність постійного місця проживання і сім`ї та виключно позитивні характеристики за місцем проживання, звільнив чоловіка від відбування покарання, якщо протягом двох років той не вчинить нового злочину.

Читайте також: Мешканця Іваничівщини судитимуть за державну зраду

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром