Красуня з Нововолинська представлятиме Україну на міжнародному конкурсі

13 Вересня 2019, 12:40
4717

Діана Шабас з Нововолинська на конкурсі «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одній із номінацій і стала «Міс Земля».

За два тижні вона відправиться у Філіпіни для підготовки до міжнародного конкурсу «Міс Земля-2019», – інформує БУГ.

12 вересня в Києві в Палаці Україна відбувся фінальний конкурс краси. На «Міс Україна» учасниці стають переможцями в трьох титулах Miss World, Miss Earth, Miss International та представляють Україну на міжнародному рівні.

Міс Земля (англ. Miss Earth) — один найпрестижніших конкурсів краси у світі разом з Міс Всесвіт, Міс Світу і Міс Інтернешнл, в якому беруть участь представниці з 90 країн. Конкурс проводиться під егідою ООН. Основна місія – збереження Землі, охорона оточуючого середовища, живої природи. Переможниця стає послом ООН з питань розвитку Програми по збереженню навколишнього середовища.

«Міс Україна» стала 23-річна Маргарита Паша, «Міс Інтернешнл» 23-річна Марина Кіосе.

«Учасниці отримали перемогу в трьох титулах і ми представлятимемо Україну на світовому рівні. Починається підготовка, пошиття вбрання. На «Міс Земля» кожна країна буде уособлювати квітку, згідно з правилами конкурсу, мені обрали соняшник. Конкурс пов’язаний з екологією, спрямований на підвищення обізнаності про проблеми навколишнього середовища», – зазначила Діана.

Діана з Нововолинська є найвищою учасницею конкурсу, її ріст – 179 см. Успішна модель, яка має контракти в Європі та Азії. Навчається в КУК, займалася 11 років танцями, 6 років – художнім мистецтвом.

Фото з офіційної сторінки конкурсу в Instagram.

Читайте також: У Нововолинську активна молодь не має місця для втілення ідей


1






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром