Автошлях на Іваничівщині можуть відремонтувати лише у наступному році

11 Вересня 2019, 12:15
1248

Завершують реконструкцію об’їзної дороги до пункту пропуску «Устилуг-Зосин», а ремонт дороги від Володимир-Волинського до Нововолинська ще триває.

Це стало відомо в ході робочої поїздки у Володимир-Волинський та Іваничівський райони, яку здійснив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Дорогу до пункту пропуску «Устилуг-Зосин» почали будувати другій половині червня цього року. Загальна сума коштів, передбачених на будівництво 700 метрів дороги, становила 32 млн 757 тис. 700 грн. Дорога вартість робіт зумовлена чималим об’ємом робіт, адже для прокладання шляху необхідно було відсипати 25 тис. метрів кубічних земляного насипу (висота близько 12 метрів).

Нині роботи вже на стадії завершення. Залишилося встановити бордюри, шумопоглинаючі панелі у населеному пункті, систему водовідведення, опори для освітлення та укласти фінішний шар асфальту. Підрядник поінформував, що на все це потрібно ще кілька тижнів.

Триває ремонт дороги від Володимир-Волинського до Нововолинська, де наразі залишилося укласти чистовий шар асфальту. Окрім того, автошлях розширили з з 9 метрів до 12-ти та зробили узбіччя. У цьому році на це передбачили 56 млн 283 тис. грн, однак, як зазначив начальник Служби автодоріг у Волинській області Анатолій Посполітак, нині загальний дефіцит для завершення ремонту усього відрізку повністю складає ще понад 30 млн грн.

До слова, як повідомив Валентин Цьось, опісля у планах ремонт дороги від Нововолинська до кордону із Львівською областю, а це територія Іваничівського району. Більше того, для цього вже є готовий проект, але через відсутність фінансування ремонт автошляху буде можливим лише у наступному році.

Читайте також: На шахті «Бужанська» залежується вугілля, натомість в Україну везуть російське








 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024