Стало відомо, коли завершать ремонт траси Володимир – Нововолинськ

05 Вересня 2019, 12:22
1368

Тривають роботи з капітального ремонту дороги, що сполучає Володимир-Волинський і Нововолинськ.

Найближчим часом на дорозі буде докладено близько кілометра асфальту, узбіччя підсиплять грунтом, а також у найбільш небезпечних місцях траси встановлять огорожу, розповів інтернет-виданню БУГ керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

Також по верхньому шару покриття робитиметься розмітка.

Це планують встигнути зробити цьогоріч і шукатимуть додаткові кошти. Всього, аби завершити об’єкт, станом на сьогодні не вистачає 30,5 мільйонів гривень.

Зазначимо, що ремонт розпочали за рахунок коштів митного експерименту, а потім продовжили фінансувати із дорожнього фонду.

«Нестача коштів була більшою, проте вдалося додатково спрямувати на дорогу ще кілька мільйонів. Сьогодні 30,5 мільйонів гривень не вистачає до повного її завершення. Для безпеки руху необхідно підсипати грунт на узбіччях, у найбільш небезпечних ділянках встановити огорожу. Будемо облаштовувати верхній шар на скільки вистачить коштів. Потім розмітка. Це має бути обов’язково зроблено», – розповів Анатолій Посполітак.

Минулоріч роботи на дорозі виконувала фірма «Автомагістраль». Тепер «Луцьдор Сервіс». Попередній договір було розірвано у зв’язку із тим, що закладені на об’єкт ціни не відповідали реальним. Було переглянуто проектно-кошторисну документацію і знову проведено тендер.

Як зазначає Анатолій Посполітак, для повного завершення об’єкту, окрім облаштування покриття, потрібно було, згідно з планом, встановити ваговий комплекс. Спочатку вирішили зробити покриття і вжити заходів щодо безпеки руху на трасі.

«Ми сподіваємося, що ще до кінця року, можливо, необхідні 30 мільйонів на дорогу ми знайдемо», – розповів Анатолій Посполітак.

Нагадаємо, ремонтні роботи на цій трасі розпочалися ще влітку 2018 року. 

Читайте також: Автотраса Володимир-Волинський-Нововолинськ потрапила в п'ятірку найгірших доріг країни








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024