Переславичі: аматори сцени демонстрували таланти. ФОТО

21 Серпня 2019, 09:25
3427

Відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців клубу села Переславичі, під назвою «З Україною в серці, з піснею в душі».

У фойє,  гостей свята зустріла  виставка робіт майстрів народного мистецтва умільців села. В експозиції було широко представлено вишивку, вишивку з бісеру, та інші матеріали, повідомляють у Павлській ОТГ.

Творчий звіт розпочався з  хореографічної композиції, яку підготувала Лариса Гаврилюк.

Зачарував глядачів мелодійним звучанням пісень «Не та ружа», «Коло наших ворітець», «Молодички», «Голосочок, як дзвіночок» та «Життя пережити, не ліс обійти»,  жіночий гурт «Берегиня»  (акомпаніаторка Марія Джига).

Велике пожвавлення в залі та гучні оплески викликав виступ гурту «Гуляй село» у виконанні якого, прозвучали пісні «Ласкаво просимо», «Гуляй село», «Пані з Переславич», «Україночки-красунечки», «Рідня моя, рідня».

Подарували своє пісенне мистецтво і ведучі заходу Юлія Грицюк та Каріна Тимощук. Високий виконавський рівень у піснях «Україно, моя любов», «Біля тополі», «Мова єднання», «На Волині», «Помоліться батьки» показали солісти Марія Швайківська та Юрій Грицюк.

Окрім музичних номерів, у концерті мали місце також презентація віршованих творів та гумористичні виступи. Так, учасниця звітного концерту Зоя Брись  продемонструвала глядачам «торбинку сміху», прочитавши  гуморески, а Марія Швайківська задекламувала твір «У рідному краї». Окрасою програми стала поезія місцевої поетеси Софії Смаль (Пантелейчук).

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі наймолодших солістів – Святослава  ЯйчукаВероніку Новосад. Тішили присутніх своїм співом і сім’ї Кузичів та Кавузів, а також родина Грицюків.

Заступник голови – начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко, щиро подякувала  організаторам та аматорам сцени за те, що зберегли традиції на селі, за те, що діляться багатством своєї душі через українську пісню. Побажала їм здоров’я, натхнення та творчих успіхів. А також, від імені Павлівського сільського голови  Андрія Сапожника, вручила сертифікат на суму 3 тисячі гривень завідувачу клубом  Людмилі Шевчук.

Теплими та щирими оплесками глядачі нагороджували аматорів сцени, дякували за приємні хвилини відпочинку, які подарували їм учасники концерту. Дійство залишило приємні враження, можна з упевненістю сказати, що чудовий літній настрій та позитивні емоції надовго поселилися у серцях усіх присутніх на святі.



1

1

1

1

1


1

















1



1

1



Читайте такожУ Павлівській громаді вітали працівників культури

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром