На Іваничівщині говорили про розвиток зеленого туризму

10 Серпня 2019, 11:00
835

В Іваничівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості завітали закордонні сусіди на чолі з директором Грубешівського повітового бюро праці Республіки Польща Славоміром Мартинюком.

Візит гостей має на меті налагодження співпраці та здійснення нових підходів у сфері зайнятості, – інформує Іваничівська районна філія на своїй сторінці у Facebook.

Під час візиту, керівник повітового бюро праці ознайомився з роботою центру зайнятості. Директор Іваничівської районної філії Євгенія Домбровська розповіла про технологією надання соціальних послуг особам котрі шукають роботу в Україні. Зазначивши при цьому,що співпраця повинна з кожним роком зміцнюватися та з часом давати результат,який допоможе зміцнити добробут громадян прикордонних районів.

За круглим столом,спільно із запрошеним головою Литовезької об’єднаної громади Іваном Іванчуком,відбулася ділова розмова для визначення пріоритетів зайнятості наших сусідів. Також,обговорили питання розвитку підприємницької діяльності у сфері зеленого туризму котрий з кожним роком користується популярністю серед жителів сільської місцевості.

Саме туристична галузь підтримує національні традиції,стимулює розвиток народних промислів,відродження рецептів приготування цікавих і смачних страв,вимагає збереження природи,сприяє зайнятості сільського населення. Важливими факторами розвитку туристичної галузі є природний та історико-культурний потенціал нашого краю, з яким і мали можливість ознайомитися закордонні гості,переконливо стверджуючи,що подорожувати Іваничівщиною легко і приємно. Чудодійні прибузькі краєвиди сприяють оздоровленню, а особлива турбота місцевих мешканців налаштовує на гарний відпочинок.

Славомір Мартинюк був вражений історичністю та культурною спадщиною Іваничівського краю. В обов’язковому порядку пообіцяв сприяти в розвитку зеленого туризму,шляхом популяризації українських туристичних принад польським жителям. Для підтримки дружніх відносин пан Славомір запросив колектив Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відвідати Грубешівське бюро праці.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024