В Іваничівській громаді запрацює модернізований ЦНАП

05 Серпня 2019, 10:45
1177

Іваничівська селищна рада стала учасником четвертого раунду Програми«U-LEAD з Європою», що має на меті створення або модернізацію належних ЦНАП.

Про це йдеться на сторінці Іваничівської селищної ради у Facebook.

1 серпня, з метою ознайомлення зі станом справ, в Іваничі прибули регіональний координатор Програми Роман Матвійчук та регіональний спеціаліст Станіслав Ющик. Програма візиту передбачала знайомство з керівництвом селищної ради, огляд приміщення ЦНАП РДА, ознайомлення з організацією надання адміністративних послуг, проведення зустрічей з працівниками Відділу реєстрації актів цивільного стану Іваничівського районного управління юстиції та з начальником управління соціального захисту населення, а також проведення спільної наради.

Крім того, на зустрічі обговорили подальші кроки для створення спільного ЦНАП (ЦНАП РДА та селищної ради). Зокрема, від експертів прозвучала рекомендація розширити спектр послуг для відвідувачів та можливість створення віддалених робочих місць ЦНАПу в селах Мишів та Соснина.

Як підкреслив Роман Матвійчук, найважливіше під час роботи Центру надання адміністративних послуг – зручність його відвідування, увага до клієнта і можливість отримати якомога більше адміністративних послуг в одному місці.

Довідково:

Програма «U-LEAD з Європою» – одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. Вона фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією та спрямована на розширення можливостей місцевих громад для надання високоякісних адміністративних послуг для населення.
За результатами четвертого раунду уже відібрано 150 кандидатів. Зараз вони проходять етап визначення готовності.

Читайте також: Школи без дошок пошани та школярі без форми, – що зміниться з 1 вересня





 

Коментарі
05 Серпня 2019, 13:58
Гарна дівчина у жовтому платті! Дуже! Іваничі радують)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024