Облаштування під'їзних шляхів, встановлення вказівників та інфощитів - на Іваничівщині готуються до фестивалю

26 Липня 2019, 09:00
1324

Днями відбулась робоча зустріч в стінах Іваничівської РДА, де обговорили хід підготовки до проведення Європейських Днів Добросусідства.

Зустріч відбулася за участі заступника голови райдержадміністрації Людмили Войтович із заступником сільського голови Литовезької сільської ради з гуманітарних питань Галиною Гресь, секретарем Литовезької сільської ради Оленою Касянчук за участю заступника керівника апарату – начальника організаційно відділу апарату райдержадміністрації Олени Шльоми, начальника відділу регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Людмили Обштир, в.о.начальника відділу культури райдержадміністрації Лілії Парфенюк, спеціаліста сектору з питань фізкультури та спорту райдержадміністрації Анни Гричай, начальника  Іваничівського дорожнього ремонтного пункту філії Володимир – Волинської  ДЕД «ДП «Волинський облавтодор» Миколи Шевчука,  інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Нагадаємо, Європейські Дні Добросусідства цьогоріч відбудуться 18 серпня.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання підготовки до проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів та їх технічного забезпечення. А також узгодили план взаємодії між окремими виконавцями робіт. Окрім того, звернули увагу на облаштування під’їзних шляхів, наявності вказівників до місця проведення заходу та інформаційних покажчиків напрямів руху.

Читайте також: На Іваничівщині готуються до Європейських Днів Добросусідства

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024