В Іваничах навчали прикрашати торти і короваї

11 Липня 2019, 11:03
Декор випічки 4335
Декор випічки

В Іваничівській районній філії Волинського обласного ЦЗ для безробітних жінок відкрили чергову порцію секретів в рамках реалізації проекту «Територія майстерності».

А досвідом і таємницями мистецтва випічки і декорування тортів та короваїв ділилася майстриня з Іваничів Мар’яна Новачук, за фахом педагог, а за покликанням – кулінар, повідомляють у районній філії ВО ЦЗ.

Вона провела майстер-клас з декорування імбирно-медового печива та розповіла про усі кулінарні тонкощі виготовлення прикрас для випічки із прісного тіста і мастики.

Портфоліо робіт майстрині налічує понад сто виробів. Особливо вражають величезні весільні короваї, прикрашені мініатюрними витонченими квіточками і лебедями, які Мар’яна заготовлює заздалегідь.

Робота, яку вона виконує, копітка, потребує багато часу і терпіння, але результат – вартий того. Усі продукти для випічки кондитерка використовує якісні, домашні, свіжі, а шоколад – тільки натуральний.

Майстриня наголосила, що найголовніше, щоб кожен виріб, чи то 10-кілограмовий коровай, чи дитячий торт, чи розмальований пряник, чи маленький макарун, творився з любов’ю. Тоді випічка потішить і майстра, і того, хто її замовив.

Майстер-клас від пані Мар’яни дуже сподобався присутнім, адже кожен зміг почерпнути для себе потрібні знання.



1


Читайте такожЖителька села Біличі відкрила секрети вирощування городини у теплицях

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024