Павлівка: приміщення під ЦНАП відремонтують за державні кошти

04 Липня 2019, 10:20
ЦНАП 1751
ЦНАП

У Мінрегіоні погодили 7 нових інвестпроектів, що реалізовуватимуть у Волинській області за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Це стало відомо 3 липня 2019 року на засіданні комісії Мінрегіону, у якому взяв участь заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось, повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, на засіданні комісії затвердили перелік на суму в 22 млн грн., який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів.

Нагадаємо, на останньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, до узагальненого переліку проектів, затвердженого в березні 2019 року, внесли зміни. Зумовлено це тим, що на початку квітня поточного року вийшла постанова КМУ, яка передбачає, що 5,6% від загальної суми ДФРР для області необхідно виділити на громадські об’єкти.

Відтак, аби не сповільнювати темпи реалізації вже попередньо відібраних в області інвестпроектів, комісія вирішила внести зміни до переліку, який цьогоріч затверджений на реалізацію нових проектів із сумою в 37 млн 871 тис. грн. та залишити у списку реалізацію об’єктів на суму 22 млн грн. І таким чином залишити 15,1 млн грн. на громадські проекти, які планують допрацювати. До слова, такі проекти повинна затвердити нова комісія за такою ж процедурою, як відбувається відбір об’єктів ДФРР. Та для цього необхідно розробити нове положення, створити нову комісію, розглянути перелік та проголосувати на онлайн платформі. Відповідно це потребує часу.

Так, у погодженому Мінрегіоном переліку – 7 інвестпроектів, реалізацію яких розпочнуть вже цього року. Серед них – «Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Незалежності, 27б в селі Павлівка Іваничівського району Волинської області під ЦНАП та адміністративний центр».

Читайте такожЯкі інвестпроекти з Іваничівщини відібрали для реалізації за державні кошти

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024