Як в Іваничах відзначили День Конституції України

29 Червня 2019, 10:55
Лілія Кревська 1265
Лілія Кревська

На Іваничівщині відзначили 23 річницю Конституції України.

Про це повідомляється на сайті Іваничівської РДА.

27 червня у районному будинку «Просвіта» відбувся культурно-мистецький захід «Оберіг української державності». Урочистості розпочалися з виконання Гімну України та внесення державного та районного прапорів.

Опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав своє життя за волю, незалежність та цілісність України.

У знак шани від учасників заходу поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Зі святом присутніх привітала голова районної державної адміністрації Лілія Кревська. Після виступу вона вручила нагороди.

Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України Подякою виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації нагородили: Андрощука Юрія Віталійовича – гірника  шахти № 9 «Нововолинська», учасника бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України, жителя села Литовеж та Шевчик Марію Семенівну – директорка навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1-гімназія» селища Іваничі.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи, збереження культурної і історичної спадщини краю Подякою голови обласної державної адміністрації відзначили Куль Ларису Миколаївну – директорку Іваничівського районного історичного музею.

Почесною грамотою районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю в галузі освіти, високий професіоналізм, значні досягнення  у навчанні і вихованні учнівської молоді, активну громадянську позицію, вагомий внесок у розбудову Української держави та з нагоди Дня Конституції України нагородили Лукашук Ірину Степанівну – заступниця директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 - гімназія» селища Іваничі.

Дипломом ІІ ступеня управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації нагородили Ярощук Іванну Володимирівну – ученицю 11 класу загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів села Гряди, переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства у 2018-2019 навчальному році.

Також Іванну Ярощук за наполегливість і старанність у вивченні навчальних дисциплін, результативний  виступ у інтелектуальних змаганнях, популяризацію цінності правових знань нагородили Подякою голови районної державної адміністрації.

До привітань приєднались митрофорний протоієреї настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та вчителка історії і правознавства загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Гряди Тетяна Максимчук.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт. 

 



















Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024