В Іваничах привітали державних службовців з професійним святом

23 Червня 2019, 12:06
В Іваничах привітали державних службовців з професійним святом 2564
В Іваничах привітали державних службовців з професійним святом

23 червня своє професійне свято відзначають державні службовці.

Про це повідомляється на сайті Іваничівської РДА.

З цієї нагоди, 21 червня в РД «Просвіта» відбулись урочисті заходи. З професійним святом працівників держустанов привітала голова райдержадміністрації Лілія Кревська. Після слів вітання очільниця вручила ряд нагород державним службовцям.

Подякою голови обласної державної адміністрації за сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби нагородили головного спеціаліста з питань оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігоря Гонтарського.

За сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у соціально-економічний розвиток району Подякою голови районної державної адміністрації нагородили: головну спеціалістку відділу регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Ірину Дудкевич, головного спеціаліста з інформаційних технологій апарату райдержадміністрації Олександра Кунчика, головну спеціалістку відділу діловодства та контролю апарату райдержадміністрації Вікторію Сьох.

Також держслужбовців району привітала голова райкому профспілки державних установ Галина Шевчук та вручила грошові винагороди профспілковій організації РДА та управлінню фінансів РДА.

Після офіційної части для державних службовців лунали музичні вітання від Дарії Тарасіч, Владислава Коцюби, Тетяни Шиманської, Олександра Васаги, Аміни Шумик.

 














Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39