Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Вирощування ягід
Вирощування ягід

Грибовиця: фермер вирощує ягоди за унікальною технологією

18:24 18.06.2019
438

Ця методика значно здешевлює вартість закладки плантації, дозволяючи отримати 15-20 тонн врожаю з гектара.

Волинський фермер Андрій Міндзя із села Грибовиця Іваничівського району уже понад вісім років займається фермерством і з кожним новим сезоном розширює своє господарство, пише Kurkul.

Фермер переймає досвід від польських аграріїв, особисто відвідує фермерські господарства для впровадження нових, а головне ефективних технологій.

Наразі ягоду вирощують на відкритому ґрунті. Метод вирощування на соломі – це німецька технологія без застосування додаткових технологічних засобів: гребенів, плівки, зрошення.

Ця методика надзвичайно здешевлює закладку плантації, але можна отримати 15-20 т продукції з гектара.

Солома в них використовується для контролю забур’яненості та від заморозків. Ця технологія передбачає 10 т соломи на гектар, що дуже багато. Таким чином, солома оберігає плантацію від морозів та дозволяє контролювати початок росту навесні.

Технологія дозволяє мінімізувати ручну працю, що дозволяє збільшити ціну при зборі ягід для найманих працівників.

Читайте також: Фундук, равлики, ягоди та овочі - про що говорили на «Дні поля» на Іваничівщині

Коментарі
22 липня
Сьогодні
Вчора
20.07.2019
19.07.2019
18.07.2019
17.07.2019
16.07.2019
15.07.2019



Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин