Волинську молодь запрошують на освітній табір «Soft Skills Camp»

17 Червня 2019, 14:00
879

На Волині проведуть ФРІ-табір «Soft Skills Camp» – освітньо-мотиваційний табір для тих, хто шукає ефективний спосіб прокачати свої м’які навички та отримати купу яскравих емоцій цього літа.

У програмі:
– Особистісний розвиток, гнучкість, креативність, тайм-менеджмент.
– Комунікаційні навички, міжособистісне спілкування, переговори.
– Емоційний інтелект.
– Проектний менеджмент, командоутворення, вирішення конфліктів

До участі запрошується молодь віком 16-25 років (для неповнолітніх потрібен письмовий дозвіл батьків), що цікавиться громадською активністю, можливостями саморозвитку та самореалізації.

Таборування пройде з 23 по 27 липня 2019 року на березі Волинського озера поблизу села Дубечне Старовижівського району.

 «Наш табір – це 5 днів проживання у наметах, польова кухня, навчання просто неба, нетворкінг, ватри, купання в озері, розвиваючі ігри, пісні під гітару та  цінні знайомства з учасниками зі всієї України» , – стверджують організатори.
 

Участь у таборі є відкритою для молоді України усіх соціальних, професійних, релігійних, етнічних і національних груп. Важливо: ФРІ-табір − територія здорового способу життя, вільна від алкоголю, тютюну, інших видів наркотичних речовин.


Вартість: 400 грн (на харчування).

Для участі обов'язково потрібно заповнити анкету: http://bit.ly/SoftCamp2019.

Дедлайн заповнення анкети: 23 червня 23:59.

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/448669722534725/. Тут ви знайдете детальнішу інформацію про програму та тематику табору, інформацію про правила та головні вимоги.

Організовує табір команда Луцького осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» (ВМГО «ФРІ»).

ФРІ-табори – щорічні освітньо-мотиваційні проекти ВМГО «ФРІ», що проходять у формі наметових таборів з метою активізації молоді, її мотивації до громадської активності та гуртування навколо ідей розвитку громадянського суспільства України, появи і поширення покоління соціально-відповідальних громадян.

Дізнатись більше про ФРІ та інші ФРІ-табори можна тут: http://fri.com.ua/fri-tabory/.

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024