Ігор Гузь: «Язик не повертається сказати: стоп, це не до мене, я парламентарій, а не керівник «жеку»

16 Червня 2019, 15:00
Ігор Гузь 1655
Ігор Гузь

Народний депутат України Ігор Гузь переконаний, що робота депутата – це не тільки «писати закони». 

Про це нардеп розповів в інтерв'ю виданню «Перший».

«Так, «книжка» пише, що народні депутати мають працювати над законами. Але коли я слухаю скарги людей, язик не повертається сказати: стоп, це не до мене, я парламентарій, а не керівник «жеку». Тому доводиться вирішувати і такі проблеми: там – липа незрізана, трава некошена, дорога незалатана… На зустрічах, може, назбирається 5%... та яке там! Аби 1% назбирався серед тих, хто питає про закони. Решту цікавлять поточні проблеми.

Тому ми з командою ще на початку роботи прийняли принципове рішення про те, що не будемо вести тотальні дискусії з тисячами людьми, що це – не наша робота.
Коли я балотувався в 2014 році, люди казали, що не бачили свого депутата жодного разу (народним депутатом від володимирського округу у 2012-2014 роках був «свободівець» Євген Мельник, – ред.). Я казав, що зміню це. Мені відповідали, що проголосують, але не вірять в те, що буду приїжджати після виборів. Я зробив те, що обіцяв», - зазначив нардеп.

Читайте також: «Реваншу не буде… Я не дам», – Ігор Гузь. ІНТЕРВ'Ю

Парламентар також зауважив, що в роботі завжди орієнтувався на живі потреби людей, а не якийсь документ. 

«Я, наприклад, нікому не обіцяв, що буду займатись дорогами, а зробили в цьому напрямку багато і без програми. В 2015 році з’явився законопроект про митний експеримент, коли частину доходів митниці пропонували передати на ремонт доріг. Волині в цьому законопроекті спочатку не було, але я відстояв. Зробили «Луцьк – Львів», «Луцьк – Володимир», зараз роблять «Луцьк – Ковель». Чому цього не зробили раніше? Не знаю. Якби такий експеримент започаткували раніше, за п’ять років вже б збудували всі автомагістралі», - зауважив народний обранець. 

Нагадаємо, Ігор Гузь подав документи у Центральну виборчу комісію, як кандидат в народні депутати по №19 виборчому округу з центром у Володимирі-Волинському.

Про це народний обранець повідомив у відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: «Неприпустимо голосувати за тих, хто працює проти України» – народний депутат Ігор Гузь 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024