Допоможіть врятувати маленького Арсенчика з Володимира

06 Червня 2019, 13:27
Арсенчик Сілецький 1423
Арсенчик Сілецький

Потрібна допомога маленькому мешканцю Володимира-Волинського Арсенчику Сілецькому. Цьому хлопчику вже допомагали не раз у боротьбі з важкою недугою, нині мама Арсена знову просить допомогти врятувати маленьке янголятко.
.
Своє прохання Олена Голотюк виклала у дописі, в якому звертається до всіх небайдужих волинян. 
..
«Усім привіт!!!  Сьогодні мій пост буде проханням про допомогу. Прошу усіх небайдужих людей допомогти моєму хлопчику Арсенію !!! Ми маємо недугу (діагноз прикріпила наступним фото) з якою боремося з самого народження сина. Наразі виникло нове загострення хвороби і нам необхідне лікування. На сьогодні нам зробили оперативне втручення (ендоскопію для видалення несправного шунта та виведення дренажу), але воно не допомогло стабілізувати стан Арсенія. Тому лікарями було прийняте рішення зробити наступну операцію - встановлення іншорідного тіла яке допоможе йому жити. Отож потрібно чимала сума на операцію, а далі на нас чекає ще реабілітаційний період. Операцію заплановано на найближчий час, наразі чекаємо хороших результатів аналізів.
Саме тому ми змушенні просити про фінансову допомогу, адже кошти на операцію потрібні вже зараз. 

Ми будемо дуже вдячні кожному хто має змогу допомогти фінансово (будь-яка сума є важливою), а також просто за ваші слова підтримки у цей час. 
Прошу усіх не байдужих допомогти нашій сім'ї врятувати наше янголятко», - йдеться у пості.

Документи які підтверджують діагноз додаються до посту. 
картка ПБ: 4149 4978 6806 8851- Голотюк Олена (мама Арсенія).




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39