На Іваничівщині судили жінку, яка вкрала в односельчанки телефон

03 Червня 2019, 11:00
На Волині судили жінку, яка вкрала в односельчанки телефон 1038 Джерело: Фотоілюстрація
На Волині судили жінку, яка вкрала в односельчанки телефон

На Іваничівщині жінку, яка виховує п’ятеро дітей, оштрафували на 850 гривень за крадіжку телефону в односельчанки. Свій вчинок пояснила тим, що потребувала грошей на лікування хворої дитини.

У вироку Іваничівського районного суду йдеться про те, що у січні цього року уродженка селища Торчин, перебуваючи у житловому будинку який належить її односельчанці, викрала мобільний телефон TP-Link Neffos C9a, вартістю більше 2 тисяч гривень, – інформує БУГ.

Відомості про вчинений злочин за статею 185 ККУ були внесені до ЄРДР.

Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років чи позбавленням волі на строк до трьох років.

У суді жінка поянила, що в подальшому здала телефон у ломбард, оскільки їй потрібні були кошти для лікування її хворої дитини.

Враховуючи щире каяття у вчиненому та активне сприяння розкриттю злочину, наявність на утриманні п`ятеро малолітніх дітей, суд призначив покарання у виді штрафу, яке буде достатнім для виправлення обвинуваченої.

Жінка отримала штраф у розмірі у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також: «Скільки можна гадити» - підприємця просять не засмічувати територію Іваничівщини

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024