Як на Іваничівщині допомагають працевлаштуватись та освоїти новий фах

31 Травня 2019, 16:15
1715

В Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості завжди допоможуть тим, хто хоче працювати або опанувати нову професію.

Оксана Рубан понад сім років працювала головним бухгалтером, а коли втратила роботу – відразу ж звернулася в Іваничівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості у пошуках роботи.

Протягом перебування на обліку безробітна зарекомендувала себе як цілеспрямована, енергійна, наполеглива й відповідальна, брала активну участь у семінарах, дотримувалась усіх рекомендацій кар’єрного радника.

Коли ж пані Оксані кар’єрний радник запропонував пройти курси підвищення кваліфікації «Комп'ютеризований бухгалтерський облік», організовані за сприяння служби зайнятості у Державному вищому навчальному закладі «Нововолинський електромеханічний коледж», вона погодилася, аби не втрачати жодної можливості для саморозвитку й працевлаштування. Під час професійного навчання безробітна освоїла восьму версію 1С бухгалтерії, здобула нові навички набутої професії.

Закінчивши навчання, Оксана Рубан успішно пройшла співбесіду у приватного підприємця і вже з 1 травня отримала постійне місце роботи на посаді бухгалтера. Вона вдячна фахівцям служби, які вчасно допомогли працевлаштуватися, адже улюблена робота – це нові перспективи й можливості. Ми ж бажаємо Оксані подальшого кар’єрного зростання і підкорення нових вершин.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024