Іваничівська громада перемогла у Всеукраїнському конкурсі ідей

23 Травня 2019, 14:27
Іваничівська громада перемогла у Всеукраїнському конкурсі ідей 1852
Іваничівська громада перемогла у Всеукраїнському конкурсі ідей

Литовезька об’єднана територіальна громада стала переможцем конкурсу ідей на кращу ініціативу щодо ефективного поводження з відходами.

Конкурс відбувався у рамках проекту «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Кластеру сталого економічного розвитку GIZ Україна серед пілотних об’єднаних територіальних громад Волинської, Дніпропетровської та Житомирської областей. До Конкурсу було допущено 29 заявок від пілотних громад проекту в 3 регіонах. У Волинській області в Конкурсі взяли участь 9 об’єднаних громад, - інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Кращі ідеї відбирались Конкурсною комісією у складі представників обласних органів влади, фахівців регіональних ЦРМС, Програми «U-LEAD з Європою», проекту GIZ та представників експертної спільноти. Оцінювання відбувалось за бальною системою, підсумкові результати генерувались автоматично відповідно до визначених критеріїв відбору згідно з Положенням про Конкурс.

За результатами Конкурсу проектом будуть підтримані ініціативи тих громад в кожному пілотному регіоні, які набрали найбільшу кількість балів.   

Переможцями Конкурсу у Волинській області визначені:

  1. Княгининівська ОТГ
  2. Дубівська ОТГ
  3. Любешівська ОТГ
  4. Боратинська ОТГ
  5. Литовезька ОТГ     

До 3 червня 2019 року громади-переможці мають доопрацювати проектні заявки відповідно до правил співпраці з GIZ.

До 24 червня 2019 року представники громад переможців укладуть з проектом відповідну угоду та отримають фінансування на реалізацію ініціативи.

Читайте також: Яка громада Іваничівщини отримає інфраструктурну субвенцію

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024