Іваничі: студенту зробили усне попередження за нетверезе водіння

07 Травня 2019, 17:00
Іваничі: студенту зробили усне попередження за нетверезе водіння 1259
Іваничі: студенту зробили усне попередження за нетверезе водіння

Студенту агротехнічного коледжу за керування в нетверезому стані Іваничівський суд виніс усне попередження. Водій в суді пояснив, що взагалі майже ніколи не вживає алкоголю.

У постанові суду від 23 квітня йдеться про те, що хлопець в селі Заболотці Іваничівського району о 00:20 був зупинений патрульними. Поліцейські виявили в водія ознаки алкогольного сп’яніння та склали протокол, – пише Буг.

У суді хлопець зазначив, що взагалі майже ніколи не вживає спиртних напоїв, в цей день випив пів пляшки пива. Сказав також, що повністю усвідомив свою вину, щиро розкаюється у вчиненому. Водій зазначив, що до адміністративної відповідальності притягується вперше, позитивно характеризується по місцю проживання, по господарстві використовує транспортний засіб. В подальшому зобов‘язався подібного не вчиняти.

Вислухавши пояснення особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, оглянувши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що в діях особи міститься склад правопорушення, передбачений ч.1 ст. 130 КУпАП – Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Судя Олександр Мушкет вважав, що вчинене правопорушення не представляє собою великої суспільної небезпеки і не завдало значної шкоди суспільним чи державним інтересам, тому необхідно звільнити хлопця від адміністративної відповідальності у зв’язку із малозначністю вчиненого ним порушення та обмежитись усним зауваженням.

Читайте такожЗа водіння у нетверезому стані збільшили штрафи

Коментарі
08 Травня 2019, 11:45
А ще у хлопця дуже ділові і не скупі родичі!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024