Спортсмени з Іванич взяли участь у міжрайонному турнірі з вільної боротьби

07 Травня 2019, 13:24
Під час змагань 2094
Під час змагань

У спортивній залі опорного закладу загальної середньої освіти села Дубового проходить II міжрайонний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті ідейного натхненника та засновника згаданого турніру Павла Безеки.

У ньому взяли участь юнаки та дівчата з районних центрів та міст області, зокрема, селищ Іваничі, Локачі, Турійськ, міста Володимира-Волинського.

Варто зазначити, що цьогоріч спортивний захід організувала Дубівська сільська рада за сприяння Ковельської районної державної адміністрації, – повідомляють у РДА.

На відкриття турніру завітали голова районної державної адміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, Дубівський сільський голова Роман Троцюк, сім’я, друзі, колеги, на превеликий жаль, нині покійного Павла Вікторовича Безеки – багаторічного Дубівського сільського голови, вправного тренера з вільної боротьби, і загалом - мудрого керівника, щирої та відкритої людини. Тож хвилиною мовчання присутні вшанували його світлу пам'ять.

Власне, турнір із вільної боротьби був свого часу започаткований Павлом Безекою. Адже Павло Вікторович працював вчителем фізичного виховання у місцевій школі, а у вільний від роботи час навчав місцевих дітлахів згаданому виду спорту. Змагання засновник традиційно присвячував Дню пам’яті та примирення, річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та загиблому учаснику АТО – дубівчанину Андрію Омелянюку.

Читайте такожНа Іваничівщині організували спортивне свято для дітей

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024