В якій установі Іваничівщини відкрили двері для школярів села Мишів

18 Квітня 2019, 15:50
2176

На День відкритих дверей до Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості завітали учні ЗОШ I-III ступенів села Мишів.

Про це йдеться на сторінці державної установи у Facebook.

Розпочала захід заступниця директора Іваничівської районної філії центру зайнятості Анна Жук зі знайомства з роботою служби, структурою та послугами.

Також школярам розповіли, як служба зайнятості допомагає людям у пошуку роботи, ознайомили із призначенням функціональних секторів центру зайнятост. А ще учні розглянули стенди з вакансіями, за допомогою тач-скрінів шукали пропозиції роботи за різними професіями та спеціальностями, також опрацювали папки з описами професій, отримали інформацію про навчальні заклади області та центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Фахівець з профорієнтації Ірина Матушевська провела зі старшокласниками інтерактивні вправи, що допомагають учням виявити, які риси характеру, знання, вміння та навички необхідні для успішного оволодіння певною професією.

Школярі активно ділилися своїми планами, мріями і цілями на майбутнє, визначали особисті якості, які допоможуть їм стати успішними в подальшому житті.

Читайте також: Назвали підприємства, які боргують зарплатню мешканцям Іваничівщини

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39