Мешканку Іваничівщини відзначили Почесною грамотою Кабінету Міністрів України

17 Квітня 2019, 13:43
Волиняни отримали чергову порцію державних нагород 1269
Волиняни отримали чергову порцію державних нагород

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко вручив волинянам відзнаки від Президента України Петра Порошенка, Кабінету Міністрів України та Прем`єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Урочисте нагородження відбулося 16 квітня, - інформує відділ інформаційної політики ОДА.

Так, Указом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток і реформування житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, впровадження ефективних форм господарювання, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України» головному інженерові комунального підприємства «Володимир-Волинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Ярославу Ковалюку.

Також за зразкове виконання службових обов’язків, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України керівницю апарату Іваничівської райдержадміністрації Євгенію Єдинак.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко вручив відзнаки краянам та побажав їм успіху, оптимізму та віри в Україну.

Читайте також: У Володимирі відбудеться відкриття меморіальної пам'ятної дошки

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024