В Іваничах педагоги та вихованці школи-інтернату вийшли на толоку

07 Квітня 2019, 10:30
В Іваничах педагоги та вихованці школи-інтернату вийшли на толоку 3382
В Іваничах педагоги та вихованці школи-інтернату вийшли на толоку

Днями учні та працівники Іваничівського відокремленого підрозділу Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» вийшли на толоку. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Руслан Голодюк.

«5 квітня 2019 року учні та працівники Іваничівського відокремленого підрозділу Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» прийняли активну участь у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля». Було проведено прибирання території школи, спортивного майданчика, шкільного саду, побілку бордюр і дерев на шкільній територіїї», - йдеться у дописі.

Читайте також: В Іваничах долучилися до всеукраїнської акції з благоустрою












 

Коментарі
07 Квітня 2019, 19:38
З минулих років гатили туди в музей злодійств від ВОДА і ОіН, і знову в банду безодню-крадіїв ЛВПУ мільйони — ​і все, даруйте, коту під хвіст? І нема відповідальних за витрачені майже ... (за скромними підрахунками) грошей. Більшого марнотратства і безгосподарності годі й шукати! Фахових металістів піготувати це вам ,-не бикам хвости крутити . * Металістів * в колгоспі "Тихе життя,або три роки без врожаю!" Вражаюсь толерантності Володимира Івановича , за те освітянське каліцтво ... де той зброд назбирався ?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024