Кожному по дві троянди: в Іваничах рідні загиблих Героїв засадили квітами парк

05 Квітня 2019, 11:30
В Іваничах рідні загиблих Героїв засадили квітами парк 2130 Джерело: http://bug.org.ua/news/ivanychi/kozhnomu-z-khloptsiv-po-dvi-troiandy-mamy-i-druzhyny-zahyblykh-biytsiv-ivanychivshchyny-vysadyly-kvity-u-parku-304012/
В Іваничах рідні загиблих Героїв засадили квітами парк

Рідні загиблих в АТО військовослужбовців з Іваничівського району висадили квіти у парку Іванич.

Там триває будівництво пам’ятника бійцям. Таким чином вони вшанували пам’ять воїнів, – синів, чоловіків, батьків – які загинули на Сході України, - пише БУГ.

Дорослим допомагали й діти, які втратили батьків на війні.

Насті Грицюк було лише півтора місяці, коли тато пішов служити. Михайло не повернувся із Волновахи, де під час нападу проросійських бійців загинули 18 українських військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади.

Батько Ані Янчук – Валерій – не дожив до 30-ти. Він загинув у 2014-му році під час обстрілу села Дзеркальне на Донеччині. 

«Кожному з хлопців по дві троянди», – кажуть рідні бійців, викладаючи квіти в землю.

Щоб допомагати вирішувати проблеми один одного ці сильні жінки об’єдналися в громадську організацію «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини».

Вони висловлюють прохання до мешканців Іванич та гостей селища, аби не зневажили пам’яті загиблих бійців і не нищили квітів, адже у кожній з них – біль втрати і туга за найдорожчими їм людьми.

Читайте також: Пом'янули загиблих в російсько-українській війні мешканців Іваничівщини





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024