На Волині швидка сім разів виїжджала на виборчі дільниці

01 Квітня 2019, 16:49
фото ілюстративне 965
фото ілюстративне

За  минулу добу бригади екстреної медичної допомоги здійснили 427 виїздів.

Всього за 31 березня в Центральній оперативній диспетчерській зареєстрували 517 звернень, 427 виїздів, 17 з яких були безрезультатними, повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці у Facebook.

На виборчі дільниці Волинської області здійснили сім виїздів бригад екстреної медичної допомоги. Лікарем консультантом Консультативно-телеметричного посту Центральної оперативної диспетчерської було прийнято та проаналізовано 119 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області. Диспетчерами та лікарем-консультантом надано 58 порад мешканцям області. На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області було доставлено 137 осіб. 

У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано 9 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

  •  В. Волинському р-ні до села Коритниця;
  •  Ковельському р-ні до села Ломачанка;
  •  Ратнівському р-ні до села Тур та 2 випадки до села Височне;
  •  Старовижівському р-ні до села Мизове;
  • Луцькому р-ні до села Скірче та Садів.

Виявили 6 випадків гострих коронарних синдромів, надавали допомогу при отруєнні чадним газом у Луцьку та шість разів виїжджали на кримінальний травматизм (привід до виклику: побили).

Здійснили сім виїздів з приводу ДТП. У Нововолинську допомогу потерпілому почали надавати ще до приїзду бригади екстреної медичної допомоги. Завдяки вчасному та правильному накладанні кровоспинного джгута водієм, який проїжджав поруч, потерпілому з травматичною ампутацією лівої гомілки було врятоване життя. У подальшому, хворий з шийним коміром, на дошці з внутрівенним доступом, бригадою екстреної медичної допомоги був доставлений у Нововолинську центральну міську лікарню.

Читайте такожНа Волині швидка шість разів не доїхала вчасно через погані дороги

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39