Іваничівці просять облаштувати зупиночну платформу біля села Древині

27 Березня 2019, 12:20
Волиняни просять облаштувати зупиночну платформу біля села Древині 2666 Джерело: Фото ілюстративне
Волиняни просять облаштувати зупиночну платформу біля села Древині

Мешканці Іваничіівщини просить районну владу посприяти у будівництві зупиночної платформи біля села Древині біля перегону Іваничі – Володимир-Волинський.

З таким проханням житель села Древині Микола Тритевич звернувся до голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Насамперед Лілія Богданівна повідомила, що райдержадміністрацією неодноразово надсилались листи до відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних  перевезень» ДТГО «Львіська залізниця» щодо будівництва зупиночної платформи. У залізниці кошти на будівництво нових пасажирських платформ не передбачені і для вирішення даної проблеми та задоволення потреб місцевого населення вони пропонували залучити кошти місцевого бюджету.

Голова РДА Лілія Кревська зазначила, що у районному бюджеті коштів немає, а так як село Древині відноситься до Іваничівської об’єднаної територіальної громади, то дане питання потрібно насамперед піднімати перед селищним головою та депутатським корпусом. Окрім того, можна звернутись за допомогою до депутата обласної ради Олександра Бика щодо сприяння у виділенні коштів з обласного бюджету.

Читайте також: Багатодітна мешканка Іваничівщини просить владу допомогти їй придбати житло

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024