На Іваничівщині все менше охочих служити в армії за контрактом

14 Березня 2019, 11:00
На Іваничівщині все менше охочих служити в армії за контрактом 1420
На Іваничівщині все менше охочих служити в армії за контрактом

В Іваничівському районі все менше охочих йти на військову службу за контрактом.

Про це стало відомо на на засіданні оперативного штабу з питань протидії загрозам національної безпеки в районі, яке відбулось під керівництвом голови районної державної адміністрації Лілії Кревської, - інформують на сайті РДА.

З інформацією виступив військовий комісар Іваничівського районного військового комісаріату Олександр Демчук.

Насамперед Олександр Миколайович проінформував членів оперативного штабу та запрошених про стан підготовки до проведення призову юнаків на строкову військову службу в районі. А також довів порядок оповіщення призовників та їх явку на медичну комісію, озвучив проблемні питання, що виникають під час проведення весняного призову 2019 року. Окрім того, звернув увагу на невиконання призовниками своїх обов’язків щодо своєчасної явки у військовий комісаріат для проходження медичної комісії та неякісне проведення оповіщення посадовими особами сільських рад.

Також по цьому питанню доповідала лікар вищої категорії, член призовної комісії Надія Гусь, яка проінформувала  про  забезпечення лікарями, середнім медичним персоналом та медичним і господарським майном, необхідним для роботи медичної комісії  та про готовність лікарської комісії до проведення медичного огляду призовників.

На зустрічі також говорили стан виконання заходів забезпечення комплектування військових частин та інших підрозділів Збройних сил України військовослужбовцями служби за контрактом у першому кварталі 2019 року.

Проінформував членів штабу військовий комісар Іваничівського районного військового комісаріату Олександр Демчук.

Олександр Миколайович зазначив, що планове завдання у І кварталі -19 військовослужбовців. На сьогоднішній день прийнято на військову службу за контрактом – 4 військовослужбовців.

Читайте також: У територіальному виборчому окрузі №19 змінили голову «окружної»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024