На Іваничівщині вшанували українських добровольців – Героїв сьогодення

14 Березня 2019, 10:49
На Волині вшанували українських добровольців – Героїв сьогодення 1076
На Волині вшанували українських добровольців – Героїв сьогодення

В Іваничівському районі відзначили День українського добровольця.

Напередодні цього дня, 13 березня, на Меморіалі Слави зібрались представники влади, духовенства та жителі району щоб у спільній молитві вшанувати пам’ять Героїв, які сміливо стали на варті національного суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Насамперед присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя на вівтар незалежності нашої держави.

Громадську панахиду за загиблими у нашій державі відслужили настоятелі Свято-Покровського храму всечесні отці митрофорні протоієреї Андрій та Василь.

Далі учасники заходу запалили лампадки та поклали живі квіти до пам’ятної дошки загиблим під час проведення антитерористичної операції та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському на Меморіалі Слави.

Опісля голова районної державної адміністрації Лілія Кревська та заступник голови районної державної адміністрації Людмила Вайтович вшанували пам'ять Героїв сьогодення хвилиною мовчання та поклали живі квіти до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Читайте також: Квіти і вірші – в Іваничах вшанували Кобзаря







 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024