В Іваничах крадія автомобіля засудили до п’яти років тюрми

12 Березня 2019, 11:33
В Іваничах крадія автомобіля засудили до п’яти років тюрми 1508
В Іваничах крадія автомобіля засудили до п’яти років тюрми

Іваничівський районний суд засудив до 5 років позбавлення волі мешканця Львівської області, який викрав автомобіль марки «ВАЗ» у селі Милятин Іваничівського району.

Крадена автівка зупинилася в дорозі через брак пального, правоохоронці знайшли злодія по «гарячих слідах». Коли його затримали, мешканець Львівщини пояснив, що автомобіль взяв тільки з метою доїхати додому, – пише Буг.

Про це йдеться в у вироку Іваничівського районного суду.

Допитаний у судовому засіданні чоловік, зокрема, розповів, що в ніч з 14 на 15 жовтня 2018 року перебував у селі Милятин Іваничівського району в гостях у знайомих. Після четвертої години ранку повертався до місця свого проживання в село Бобятин Сокальського району та, побачивши на дорозі біля будинку автомобіль марки «ВАЗ» білого кольору і пересвідчившись, що ключі залишені у замку запалювання, вирішив скористатися транспортним засобом.

Не доїхавши до місця проживання в авто закінчився бензин, тому він його залишив на автодорозі Боб’ятин – Сокаль Львівської області.

В цей же день працівники поліції приїхали до нього додому і він зізнався у незаконному заволодінні автомобілем та показав їм, де лишив авто.

Машину працівники поліції повернули власнику. Документи на авто знаходилися в салоні у тому ж місці, в якому вони зберігалися. Ключі обвинувачений у злочині видав працівникам поліції добровільно.

Як зазначається, ринкова вартість автомобіля марки «ВАЗ 2106» , 1979 року виготовлення станом на 24 серпня 2018-го року складала 21639 гривень.

Суд постановив визнати чоловіка, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, і призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39