Повідомили, кого на Іваничівщині призиватимуть на строкову військову службу

04 Березня 2019, 16:52
Повідомили, кого на Іваничівщині призиватимуть на строкову військову службу 4473
Повідомили, кого на Іваничівщині призиватимуть на строкову військову службу

На території Іваничівського району стартує підготовка до призову на строкову військову службу юнаків та молодих чоловіків 1992-2001 року народження.

Про це йдеться у наказі військового комісара Іваничівського районного військкомату.

Зокрема в наказі йдеться, що явці на призовну дільницю Іваничівського РВК для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1992 – 2001 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Також усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю Іваничівського РВК за адресою: смт. Іваничі вул. Незалежності 14 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в військовий комісаріат до 01 квітня 2019 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Іваничівського району, зобов’язані негайно повернутися до постійного місця проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень і забезпечити своєчасне їх прибуття на призовну дільницю у встановлені терміни.

Громадяни, які ухиляються від призову на строкову військову службу і не з’являються до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Зі списками призовників по кожній громаді Іваничівського району можна ознайомитись тут.

Читайте також: Іваничівців просять подбати про вчасне оформлення ID-картки

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром