Аграрій з Іваничівщини отримав почесну грамоту Кабінету Міністрів України

01 Березня 2019, 15:45
Аграрій з Іваничівщини отримав почесну грамоту Кабінету Міністрів України 1485
Аграрій з Іваничівщини отримав почесну грамоту Кабінету Міністрів України

Стан справ в аграрному секторі області, новації у галузі сільського господарства та можливість отримання державної допомоги обговорили під час навчання керівників сільськогосподарських підприємств та голів фермерських господарств області.

Делегацію аграріїв від Іваничівського району очолила голова райдержадміністрації Лілія Кревська, - інформує сайт РДА.

Послухати аграріїв, почути їх проблеми та відповісти на питання прибули заступник міністра аграрної політики і продовольства України Віктор Шеремета та голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Віктор Шеремета проінформував про підтримку сільгоспвиробників у 2019 році з Державного бюджету. На його думку, розвивати аграрний сектор – дуже важливо. Особливої уваги потребує підтримка фермерів-одноосібників, тому сьогодні по фермерах розроблено багато напрямків підтримки.

Також столичний посадовець вручив Почесні грамоти Кабінету Міністрів України кращим представникам аграрного комплексу. Серед нагороджених - голова сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" Іваничівського району - Віктор Гурський.

Високо оцінив Волинських аграріїв і голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Присутні мали змогу послухати та поспілкуватися про новації у сфері АПК з керівниками фіскальної служби, юстиції, держгеокадастру, держпродспоживслужби, ознайомитися з виставкою сучасної сільськогосподарської техніки.

Читати також: На Іваничівщині не можуть визначитись, хто ж має фінансувати бюджетні установи району

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024