Майже три тисячі домогосподарств Іваничівщини отримають субсидію «живими грошима»

28 Лютого 2019, 17:06
Майже три тисячі домогосподарств Іваничівщини отримають житлову субсидію «живими грошима» 1123
Майже три тисячі домогосподарств Іваничівщини отримають житлову субсидію «живими грошима»

Питання координації роботи у процесі виплати житлових субсидій в грошовій формі розглянули, 27 лютого 2019 року, на нараді у голови райдержадміністрації Лілії Кревської.

Про це інформує офіційний сайт РДА.

Насамперед провідний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Євгенія Тимчук, зазначила, що пільги та субсидії на плату житлово-комунальних послуг надаються з урахуванням договорів, укладених до і після введення в дію Закону « Про житлово-комунальні послуги».

Відтак, з березня  2937  домогосподарств Іваничівщини отримають житлову субсидію «живими грошима». Зокрема, через органи Пенсійного фонду України виплатою будуть забезпечені  2052  осіб,  а через відділення Ощадбанку – 885 родин, - повідомив заступник начальника управління соціального захисту населення Сергій Вільчинський.

Тобто, для отримувачів пенсійних виплат субсидію доставить Укрпошта або її можна буде отримати через банки, в яких отримується пенсія. Для решти субсидіантів державна допомога буде перерахована грошовим переказом через державний Ощадбанк.

Окрім того, органами соціального захисту населення райдержадміністрації проведена робота з формування та завантаження реєстрів отримувачів житлових субсидій для підготовки до виплати готівкою.

«Органи Пенсійного фонду готові вже з 4 березня розпочати виплату житлових субсидій разом із пенсією. Зокрема, громадяни, які отримують пенсію через банківські установи одержать монетизовану субсидію на існуючі пенсійні картки, а особи, які отримають пенсію через АТ «Укрпошта» - у поштових відділеннях, або ж її доставить додому листоноша разом  з пенсією», - зазначила завідувач юридичного сектору Нововолинсько-Іваничіського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Юлія Бондаренко

Завідуюча Іваничівським відділенням Українського ДП поштового зв’язку «Укрпошта» Валентина Купіч повідомила, що відділення Укрпошти готові, як до доставки персональних повідомлень субсидіантам про надання житлової субсидії у готівковій формі, так і до початку безпосередньо самої виплати.

УВАГА!!!

У разі виникнення питань звертатись за такими телефонами:

Управління соціального захисту населення – 2 16 84;

Нововолинсько-Іваничіське об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області – 2 14 52;

Іваничівське відділення Українського ДП поштового зв’язку «Укрпошта» - 2 11 32;

Іваничівське відділення АТ «Ощадбанк» - 2 15 75.

Читайте також: На Іваничівщині просять, хоч раз в тиждень привозити в село стоматолога

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024