На Іваничівщині просять, хоч раз в тиждень привозити в село стоматолога

28 Лютого 2019, 16:43
На Іваничівщині просять хоч раз в тиждень привозити в село стоматолога 1703
На Іваничівщині просять хоч раз в тиждень привозити в село стоматолога

Мешканець села Морозовичі, що в Іваничівському районі, Микола Красюн звернувся до сільського голови Євгена Недищука з проханням, щоб один раз на тиждень у них в селі проводив прийом лікар - стоматолог.

Свої прохання чоловік озвучив під час виїзного прийому громадян голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

На прийомі були присутні голова Поромівської ОТГ Євген Недищук та в.о. старости Микола Тюхта.

Жителька села  Наталія Красюн звернулась щодо вирішеняі питання надання одноразової грошової допомоги сину контрактнику та виділити земельну ділянку під будівництво.

Питання по виплаті коштів  та виділення земельної ділянки контрактнику буде вирішено.

Завідуюча дошкільним навчальним закладом « Промінець» Надія Петрович піднімала питання ремону кухні дитсадку. Сільський голова повідомив, що дане питання буде вирішено позитивно, кошти будуть виділені.

Директор  будинку культури села Морозовичі Валентина Котило звернулась з проханням посприяти ремонту закладу.

Голова РДА Лілія Кревська повідомила, що проведено розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, відповідно до якого   виділено  кошти у сумі - 200 тисяч гривень для капітального ремонту даху будинку культури села Морозовичі.

Окрім того, у грудні 2018 року за кошти районного бюджету було придбано бітум для покрівлі будинку культури с.Морозовичі на загальну суму 51,0 тис.грн.

Жителі села Володимир Баранчук та Віталій Ілик підняли питання про виділення кращого та більшого приміщення для дітей під спортивний зал. У дискусії народилась ідея, відкрити спортивний комплекс у будинку культури після завершення  ремонту.

Читайте також: На Іваничівщині не можуть визначитись, хто ж має фінансувати бюджетні установи району

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39