Митрополит Володимир підтримав намісника, насельників та прихожан Низкиницького монастиря

25 Лютого 2019, 17:17
Митрополит Володимир підтримав намісника, насельників та прихожан Низкиницького монастиря 1809
Митрополит Володимир підтримав намісника, насельників та прихожан Низкиницького монастиря

Керуючий Володимир – Волинською єпархією митрополит Володимир – Волинський і Ковельський Володимир для підтримки намісника, насельників та прихожан обителі, відвідав Низкиницький Успенський чоловічий монастир.

Митрополит відвідав монастри  24 лютого, в суботу, - інформує сайт Володимир-Волинської єпархії.

У головному храмі монастиря Митрополит Володимир звершив молебень, після чого архіпастир звернувся з повчальним словом:

«Сьогодні Українська Православна Церква переживає важкі часи. Зараз саме той час, коли православні християни мають прекрасну можливість показати свою духовну мужність і справжню любов до Матері Церкви. Треба бути вірними Богу не тільки у світлі дні. Коли настає темрява, ми теж повинні залишатися відданими чадами Христової Церкви».

Владика Володимир подякував наміснику архімандриту Вікентію з братією обителі за стійкість у вірі і побажав надалі зберігати вірність Українській Православній Церкві та її Предстоятелю – Блаженнішому Митрополиту Онуфрію

Нагадаємо, громада Низкиницького Успенського чоловічого монастиря села Низкиничі, що на Іваничівщині, на зборах прийняла рішення про перехід до ПЦУ.

Збори відбувалися у приміщенні місцевої школи. Як стало відомо згодом, цього ж дня у монастирі проводили альтернативні збори. Монахи зібрали прихильників Московського патріархату, які проголосували за недопущення переведення монастиря у ПЦУ.

Читайте також: Громада Низкиницького монастиря прийняла рішення про перехід до ПЦУ. ОНОВЛЕНО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024