Судили іваничівця-боржника, який попри обмеження сів за кермо

25 Лютого 2019, 16:34
Судили волинянина, який попри обмеження сів за кермо 981
Судили волинянина, який попри обмеження сів за кермо

Чоловіка, стосовно якого встановлено обмеження у керуванні транспортними засобами до погашення заборгованості зі сплати аліментів, затримали на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли від Управління патрульної поліції в Рівненській області, розглянув суддя Іваничівського районного суду Ігор Нєвєров, - інформує БУГ.

У судовому засіданні чоловік своєї вини не визнав та заявив, що йому приходили документи про обмеження виїзду за кордон та про обмеження у праві полювання, проте не було повідомлено про тимчасові обмеження у праві керування автомобілем.

Натомість державний виконавець Іваничівського районного відділу державної виконавчої служби Микола Микитюк пояснив, що постанови про тимчасові обмеження у праві керування транспортними засобами були надіслані на адресу боржника аліментів, про що свідчить список поштових відправлень та вручень.

Читайте також: Іваничівець побив колишню дружину через аліменти

 

Крім того, він неодноразово особисто спілкувався із чоловіком та попереджав про відповідальність за порушення обмежень, однак той легковажно ставився до своїх обов’язків.

Ознайомившись з матеріалами справи, суд постановив визнати винним чоловіка у вчиненні правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 126 КУпАП та позбавити його права керування транспортними засобами на строк три місяці.

Читайте також: Засудили іваничівця, який «під мухою» протаранив електроопору

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024