У селищі Іваничі на колишніх городах збудують сучасний спорткомплекс

21 Лютого 2019, 14:13
У селищі на Волині збудують сучасний спорткомплекс 1674
У селищі на Волині збудують сучасний спорткомплекс

Один мільйон гривень за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя у 2019 році спрямують з державного бюджету на будівництво спорткомплексу на вулиці Валовій в Іваничах.

Об’єкт облаштують у центрі селища, де, відповідно до нового генплану, земельна ділянка буде відведена під рекреаційну зону. Сьогодні - це людські городи, або сюди просто зносять сміття, - інформує прес-служба нардепа.

Спорткомплекс міститиме футбольне поле зі штучним покриттям, майданчик для гри у баскетбол, волейбол, гандбол і теніс, прокладуть поліуретанові доріжки, облаштують територію для занять із фітнесу. Територію огородять і навколо буде її освітлення. Проект збудують на умовах співфінансування з Іваничівською ОТГ.

«Без підтримки народного депутата Ігоря Гузя самостійно збудувати такий об’єкт нам не під силу. Ми гроші також будемо шукати, будемо залучати інвесторів. Уже говорили з місцевими небідними бізнесменами. Остаточної згоди на підтримку вони не дали, але надіємося на них. Хочемо, щоб кожен, хто побуває на цьому спорткомплексі, сказав: «Ух! Оце молодці». Тут буде займатися молодь, а не валятимуться шприци. Сподіваємося, що до осені об’єкт відкриємо», - сказав голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк.

Читайте також: В Іваничах обговорили, які дороги в районі ремонтуватимуть першочергово

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024