Іваничівці приєдналися до тихої акції «Ангели пам'яті»

20 Лютого 2019, 17:42
Іваничівці приєдналися до тихої акції «Ангели пам'яті» 1459
Іваничівці приєдналися до тихої акції «Ангели пам'яті»

На центральній площі селища Іваничі 20 лютого зібралось чимало люду, щоб у спільній молитві вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Серед присутніх – рідні Героя України Сергія Байдовського, представники влади, громадськість, небайдужі жителі селища, - інформує офіційний сайт Іваничівської РДА.

Насамперед учасники заходу приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті». Символічними паперовими витинанками у вигляді ангелів, усі бажаючі прикрасили калину, біля пам’ятної стели Героїв Небесної Сотні, як символ розстріляних мирних людей і нашої пам’яті про їх подвиг, здійснений задля щасливого та незалежного майбутнього України.

Опісля літію за загиблими на Майдані відправили настоятелі Свято-Покровського храму митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь.

На завершення першої части заходів голова райдержадміністрації Лілія Кревська, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, родина Сергія Байдовського, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, жителі селища поставили запалені лампадки, поклали живі квіти до пам’ятної стели Героям Небесної Сотні та до Стели Героям, які загинули на сході України, до пам'ятникам Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському на Меморіалі Слави.

Нагадаємо, днем раніше в КЗ «Соснинська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Сергія Байдовського» 19 лютого відбувся захід «Героїв Україна пам’ятає» та відкриття музею Сергія Байдовського.

Читайте також: Вічна пам'ять і вічна слава – на Іваничівщині вшанували Героя України Сергія Байдовського








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024