На Іваничівщині проводять аварійний ремонт автошляху

17 Лютого 2019, 15:00
На Іаничівщині проводять аварійний ремонт автошляху 1260
На Іаничівщині проводять аварійний ремонт автошляху

Сприятливі погодні умови дозволяють підрядним підприємствам продовжувати роботи з ліквідації аварійної ямковості на окремих автодорогах державного значення в межах Волинської області.

Як повідомляє ДП «Волинський облавтодор» 14 лютого відповідні роботи виконували чотири ремонтні бригади філій цього підприємства. Про це зазначає  відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Зокрема, бригада Луцької дорожньої дільниці філії «Луцький райавтодор» працювали на автодорозі Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі. Також аварійні роботи з ліквідації пошкоджень дорожнього покриття виконували на окремих ділянках автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест). Там працювали три бригади дорожньо-ремонтних пунктів філії «Ковельськаї ДЕД».

«Звертаємо увагу користувачів доріг, що проведення робіт з аварійної ліквідації вибоїн дорожнього покриття – це вимушений тимчасовий захід, головною метою якого є забезпечення безпечного руху транспорту автошляхами та недопущення більшого руйнування проїзної частини доріг», – повідомляють у прес-службі САД Волинської області.

Відтак, закликають всіх учасників дорожнього руху з розумінням ставитися до тимчасових незручностей, що виникають в місцях проведення аварійних робіт, а також неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Читайте також: Наклали асфальту: де, як і за скільки ремонтували волинські дороги

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024