В Іваничах вшанували учасників бойових дій на території інших держав

13 Лютого 2019, 19:12
В Іваничах вшанували учасників бойових дій на території інших держав 1570
В Іваничах вшанували учасників бойових дій на території інших держав

В Іваничівському районному домі «Просвіта» відбулась літературно-мистецька година «Ціна чужої війни», присвячена 30-річчю виведення військ з Афганістану та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про захід інформують на сторінці Іваничівської районної ради у Facebook.

На урочистості зібралися воїни-афганці на чолі з головою районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Петром Мазурком, учасники АТО та запрошенні, серед яких депутати районної ради, інші поважні гості .

Ведуча заходу наголосила, що українці брали участь у різних війнах і військових конфліктах, де завжди з честю виконували свою місію, проявляли мужність, відвагу, героїзм і ніколи не зраджували військовій присязі. Через пекло Афганської війни, яка тривала майже 10 років, пройшло більше 160 тисяч українських солдат та офіцерів, більше 3 тисяч загинули, 8 тисяч зазнали поранення.

З Іваничівського району в цих війнах загинуло двоє осіб. 

Юні артисти подарували присутнім свої творчі номери. КЗ «Іваничівський історичний музей» організував тематичну фотодокументальну виставку «Пам’ять без кордонів», присвячена 30-ій річниці виведення військ з Афганістану та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Читайте також: На Волині розшукують особливих мам і фахівців з краси для них










 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024