Рятувальники нагадали мешканцям Іванич, як запобігти пожежам

10 Лютого 2019, 14:01
Рятувальники нагадали волинянам, як запобігти пожежам 1383
Рятувальники нагадали волинянам, як запобігти пожежам

В Іваничах та у Володимир-Волинському районі рятувальники провели профілактичні заходи щодо запобігання пожеж.

Про це йдеться на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Працівники служби порятунку зазначили, що пожежі виникають через необережне поводження громадян з вогнем, порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, електричних приладів, тощо.

Нагадаємо, днями в цих районах Волині на пожежах виявлено 2-х загиблих, одна людина отримала опіки, а згодом померла в лікарні. Усього з початку року на території області виникло 103 пожежі, на яких загинуло 6 людей.

Рятувальники провели пожежно-профілактичні заходи для мешканців селища Іваничі та сіл Поничів, Острівок Зимнівської об’єднаної територіальної громади Володимир-Волинського району.

Спілкуючись з місцевими жителями, працівники ДСНС нагадали основні правила пожежної безпеки в побуті, безпечного використання обігрівальних приладів, пічного опалення та дії на випадок пожеж і надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу учасники профілактичних заходів звернули на помешкання, де проживають одинокі громадяни та соціально-незахищені верстви населення.

Саме через відвідування працівників служби порятунку громадян похилого віку, часом вже зовсім немічних людей, а також детального огляду з їх дозволу стану пожежної безпеки у домівці, вдається попередити значну кількість пожеж. Про всі недоліки, що стосуються безпеки, учасники відпрацювань інформують керівників органів місцевої влади.

Читайте також: Помер іваничівець, якому вдалося вибратися із палаючої кімнати




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024